Svobodně tvá...

Svobodně tvá...

Anotace: -

Bita životem
a nejen jim
tebou se lásko
odměním

Tvé doteky
léčí modřiny
naše polibky
v  mé duši trhliny

Tvá něžná slůvka
jizvy v srdci hojí
přesto se lásky
podvědomě bojím...

Milování s tebou
rozkoš pro mé tělo
sténám blahem
stávám se smělou

Pojednou jsem volná
díky síle a touze v tobě
křičím rozkoší a při tom
vyřvu křivdy ukryté v sobě

Dáváš mi radost a sílu
tvá přítomnost
ve mě zabíjí
nastřádanou zbabělost
Autor Maryje..., 23.10.2011
Přečteno 311x
Tipy 20
Poslední tipující: Majdalénka, E.T.Jane, Azure angel, hatlapatla, modrá..., Kars, Kapka, Holis, Agniezka, WAYWARD, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí