..má milá lásko..

..má milá lásko..

Anotace: momentální nápad..úplně čerstvá věcička..(chvála Bohu žehlení a myšlenkovým pochodům:o))

Sbírka: ..opeřený měsíc..

Má milá lásko..
Troufalá se zdám??
..když tvůj háv denně - ráda si oblékám..
..když chci být tebou - v podobách které znám..
..když v barvách chutě – se v chrám tvůj propadám..??

Má milá lásko..
Troufalá jsem snad??
..když chci tě sežrat – kdykoli mám hlad..
..když chci být tebou - v masce tvé se smát..
..když v síle vzruchů – se v pekle hodlám hřát..??

Má milá lásko..
Jsem já troufalá??
..když jsem tvé léčky – všecičky převzala..
..když chci být s tebou – spřízněná bezmála..
..když v hloubce vášně – jsem v tvé hře nekalá..??
Autor šuměnka, 08.09.2006
Přečteno 453x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsi troufalá...
a proto mám tě ráda...
jsi troufalá...
klanět se nepřestávám... ;o)

12.09.2006 14:36:00 | Cecilka

Mluvila jsi o pekle? Jsem tady. :)

08.09.2006 21:55:00 | Ďábel sám

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí