Zrůda

Zrůda

Anotace: ..

pěkná jsi
tiše si v oblacích bloumáš
beze slov
se zraky
ode mne odvráceny napořád
létáš si v bezprostředním tichu
a beze hlasů
navodíš si galeje plné zlotřilců
raději než mne
houpáš se jimi
a před kanálem pohasneš si
balvanem ránu zakryješ
v jejímž nitru já naleznu klid
a pak že jsi pěkná
stohlasými otroky
zvedat se necháváš
za přirození
Autor Hadrák, 22.01.2013
Přečteno 547x
Tipy 4
Poslední tipující: Kirsten, Nikolka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí