Delfíní píseň pro tebe

Delfíní píseň pro tebe

Anotace: ..

Uprostřed zpěněné vody
se tvá loď rozlomila
zmítala jsi se v bouři citů
když ke dnu klesala tvá pýcha

Pýcha kterou jsi při mém boku získala
a nedokázala ji ve svém nitru skrývat
pomalu tě táhla směrem dolu
jak ryzího diamantu kus

A já i tak stojím na pláži
a v očích se mi třpytí slzy

Teď spočíváš na písečném dnu
obklopena červenými korály
a omývána blankytnou modří
proudících mořských vod

Jediný kdo ti dělá společnost
je blaho srdnatý delfín
který plave okolo tvého těla
a svou píseň smutku pěje

A já i tak stojím na pláži
a v očích se mi třpytí slzy

Tóny jeho smutku se šíří
vodními masami mezi korály
jdou od pobřeží k pobřeží
a oceán o nich ví

Ten kdo tu píseň zaslechne
zůstane na chvíli omámen
a zdrcen v tvém světě
který je nyní ledovým hrobem

A já i tak stojím na pláži
a v očích se mi třpytí slzy

Autor Kakuzu, 15.03.2013
Přečteno 420x
Tipy 2
Poslední tipující: Miriska, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přijde mi to spíše jako píseň s těmi refrény, ale je to pěkný.

15.03.2013 18:13:35 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí