Štěstí
šeptala mi tráva
včera sladce pod lesem
co to jenom bylo
že mne zahltilo
štěstí v dlani tvojí
kterou ve tmě našel jsem
šeptaly mi stromy
v lese hlubokém
že mi závidějí
dotknout se tě chtějí
pomoci mi krásou
tvé srdce dobýt útokem
***
jee...ta mě skoro unikla a to bych nerada,krásně ti štěstí šeptá:))
22.03.2013 14:26:03 | střelkyně1
...tohle štěstí si špitalo s Lady EM, milá Střelkyně :))
22.03.2013 14:29:34 | Radhuza pro Hospic sv. Štěpána