Pár obyčejných slov o lásce
Anotace: ...už víc není co říct.....
O lásce naposled
několik vět
žádný rým
nesnáším dým
z cigaret
Víš lásko
Ty nejkrásnější jsi
když se rdíš
O lásce těžce
hledám slova
vždyť je to bolest
duše zraněná
hroty ostrými
z toulce Amorova
Víš lásko
Ty nejkrásnější jsi
když se rdíš
Prvotní láska
druhotný sex
třešničku později
nejprve dort
musím péct
Víš lásko
Ty nejkrásnější jsi
když se rdíš
Přečteno 1278x
Tipy 29
Poslední tipující: mkinka, Barčík, Bludimíra, Aida, jitka.svobodova, AndreaM, zdenka, Gabriela Green, Jeněcovevzduchukrásného, tato22, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)