Malé věci
Anotace: Zhudebněná Báseň z papírku...
Tanečním krokem ke mě přicházíš
a mizíš tempem temperové duhy
Tanečním krokem ke mě přicházíš
když jsi má
Je tu dým a v něm ty
A tvé pocity
Dvě ryby v jedné vodě toužící po svobodě
a i tak si ráno slibujem
Jediná paralela s tím co jsi kdysi chtěla
je dnešní den
Zbyly jen malé věci a kecy skryté v kleci
a i přesto se stále milujem
Bolíš mě, když myslím, že jsi má
a necítím zítřek ze tvých dlaní
Tvůj tep v mých strunách
a mé struny ze tvých vlasů
Je tu dým a v něm ty
A tvé pocity
Dvě ryby v jedné vodě toužící po svobodě
a i tak si ráno slibujem
Jediná paralela s tím co jsi kdysi chtěla
je dnešní den
Zbyly jen malé věci a kecy skryté v kleci
a i přesto se stále milujem
Přečteno 592x
Tipy 1
Poslední tipující: Robin Marnolli
Komentáře (1)
Komentujících (1)