Anotace: Má vzpomínka na páteční odpoledne ze světa na špičKách
éterické ovzduší světa na špičkách
a my dva blázni v něm
ve dne londýn v noci paříž vysílá
signál zesílen
v tempu francouzských šansónů
se k sobě blížíme
a naše rty se staly melodií tónů
ze kterých touhou šílíme
v očích nám vidím
chtivé blýskání
avšak vlak je probuzením
do dnů stýskání