Přiznám se
Anotace: Pánové, přiznám se...
pánové, přiznám se
viděl jsem již mnoho očí
ale žádné kráse se
těch jejich nevyrovnají
tančí když se usmívá
jako luna nad mořem
a když víčka přivírá
jsem do nich bláznem
pánové, přiznám se
v nich by se dalo ztratit
a ani za dne kompasem
by nebylo návratu
a jen hlupák by se vracet chtěl...
Přečteno 501x
Tipy 2
Poslední tipující: Lioness, Bunney
Komentáře (1)
Komentujících (1)