Anotace: ...
Průsečík
definice praví
dvě rovnoběžky se protínají
v nekonečnu
ty a já
ty jdeš po jedné koleji
já šlapu po té druhé
o oba
chceme najít onen střed
stačí nám náš čas?
a cit?
zdá se mi
když ruku natáhnu
že se tě dotknu
tak blízko tě mám
to je jen klam!
koleje
konstantní mají vzdálenost
stačí mi tvá přítomnost
souběžná?
stačí, když vím,
že někde, v nekonečnu, se protíná?
i za cenu exploze
za níž už není vůbec nic
já toužím posunout
ten bod
aby už pozítří
snad zítra
spojila se tvá rovnoběžka
s mou
***
souzním
10.05.2013 11:17:01 | Eči
toto "slůvko" velice ráda užívám, s o u z n í m :)
10.05.2013 11:29:49 | Radhuza pro Hospic sv. Štěpána
Je to skvěle promyšlené. Poslední sloka je silná. Přála bych si, aby takhle po mě někdo toužil, moc krásné!
03.05.2013 21:17:15 | pineapple pie