Anotace: Retro ze šuplíku - po těch letech se s pobavením nestačím divit, jak jsem to odloučení lehce mezi první a poslední slokou vyřešil. Ale trochu se v tom poznávám i dnes - Que Sera Sera :-D http://www.youtube.com/watch?v=xZbKHDPPrrc
Sbírka: Retro ze šuplíku I.
DOPIS
Příjenmé dílo. Zajímavá skladba veršů pro mne, která se nevidí moc často. Píseň mne vyjímečně zaujala...ani nevím proč, jelikož takové ty "dechovkové" normálně nenusím.
pustil jsem si ji předem a při čtení mi pak jemně zněla v uších...
..no a ..pěkné pro mne.
12.05.2013 21:17:51 | Robin Marnolli
Já si v té době rád hrál s různou sladbou veršů, vlastně jsem tak trochu experimentoval, i když to tak dnes možná nevypadá a třeba to tak nevypadalo ani tenkrát, kdyby to četl ještě někdo jiný. A s tou dechovkou jsi mě dostal - já to tam dal spíš kvůli tomu významu Que Sera Sera a v češtine jsem to našel jen od Cortéze, což byla ale totální dechovka, to jsem si nemohl dovolit sem zavěsit. Ten originál mi až tak nepřišel, ale je vidět že se vyznáš a nedáš se oklamat :-D Každopádně dík, ten mladík před čtyřiceti lety by byl potěšen a ten současný skoro kmet je jakbysmet ;-)
13.05.2013 00:03:56 | Amonasr