Mika

Mika

Anotace: Život se s námi nemazlí.Nezbývá,než to s ním vydržet až do konce.

Stánek s pizzou a mrazivý večer

někdo řídí moje činy

nejsem pyšný raději bych brečel

nemohu se zbavit viny.

 

Skládám báseň přitom trpím

pomůže mi dále žít

polibek tvůj jako kopí

v srdci díru budu mít.

 

S mnohým jsem se dávno smířil

tvoji lásku já si přál

k jinému tvůj úsměv mířil

na tváři ho krátce hřál.

 

Ač stokrát jsem byl tvoje zlato

neuspěl jsem v testu

na jiné jsem házel bláto

teď nevyhnu se trestu.

 

Byl to omyl vše jsem zkazil

mám bez adresy obálku

a v ní život co jsem prožil

k tomu kvítko z korálků.

 

Vůbec nevím co dál bude

jak se z toho dostanu

bájný Fénix láskou spálen

kdy z popela zas povstanu.

Autor Jozef Bojanovský, 19.05.2013
Přečteno 400x
Tipy 4
Poslední tipující: El Duende, Django, Kett, JohnyD.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pán je romantik. To beru

22.05.2013 00:13:14 | Django

taky pěkná báseň:)...ač smutná. nevím, jestli to je dobrá terapie. bájnému ptáku Fénixovy jsem taky věnoval řádek ve své básni - Leben.

19.05.2013 21:58:26 | JohnyD.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí