Anotace: Taková historie,nebo hysterie?
Byla jsi tak blízko
a teď zas daleko
něco ve mě uvadá,
moje láska
jako v mlýnku na maso
na kousky se rozpadá.
V trávě stála
žlutá jako pampeliška
na letním slunci odkvetla,
fouknul vítr
hlava bílá opadala
něha někam odlétla.