Anotace: Byla to léčka.
Motýl mávne křídly
a já odletím
mám to v plánu,
neucítíš moje rty
na své paži
jednou k ránu.
Tvoje sladké tělo
skleněné peklo
to je ta past,
uvězněn v tobě
slepý nad propastí
platím za slast.
Ten poslední řádek mi až tak nesedí, na můj vkus useknuté, jnak na mě působí dobře.
16.08.2013 09:25:19 | sluníčko sedmitečné