Vodní víla
Malá vodní víla, co utonula v slzách.
Moje vodní víla, co neviděla nebe…
Ve vodě, ve vlnách vždy viděla jen Tebe.
Obraz Tvůj na moři v noci se vznáší,
tahleta iluze víle mé stačí.
Hvězdy Ti dělají korunu krále,
v očích máš jiskřičky a zveš nás dále.
Vcházíme k Tobě,
má víla však netuší,
že hvězdičky noci,
Ti můj králi nesluší.
Vlny se bouří a má víla pláče,
tvůj obraz na moři směšně teď skáče.
Odcházím od tebe s plačící vílou,
za zády zoufale hvězdičky hynou…
Sama jsem, bez víly, zoufale sama,
s tebou teď poznávám modravá rána.
Na moře koukám,
na hvězdy, na nebe…
Svou vodní vílu jsem ztratila pro tebe…
Přečteno 536x
Tipy 2
Poslední tipující: Robin Marnolli, Qwolady
Komentáře (1)
Komentujících (1)