Padající hvězda

Padající hvězda

Anotace: ...

Ať spadne mi hvězda do klína,
vždyť tak to vždycky začíná - malým zázrakem.
Ať sežehne mi ruce,
ať zapálí mi srdce,
ať v očích jiskra objeví se.

A možná zklamaná…
A možná rozesmátá
s rukama za zády
a s hlavou plnou zlata – po louce poběžím.

A pokud zakopnu, tak čekat budu, sama,
zda přijde někdo zrána, kdo mě zachrání…

A udělá jen to, co udělat se má,
za ruku mě chytí a vytáhne na měsíc…
do vlasů hvězdu dá a do klína oheň…
A hlava zvrácená…
Navždy ztracená…
Autor Nan, 13.08.2013
Přečteno 415x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí