Moje lásko jediná

Moje lásko jediná

Anotace: vyznání...

Každý den lásko moje přemýšlím
proč nejsme spolu,
proč když se tak moc milujeme
jsme každý na jiným břehu.

Jen jediných pár dnů v roce
jsme jen pro sebe
jen těch pár dnů
můžu říct,že letím s tebou do nebe.

A pak ty naše břehy přece, jsou si tak vzdálené..
povinnostma které musíme..
i když se denně přiblížíme k sobě
jen nepatrně
vím lásko moje že mě miluješ
a já jen tebe.

Moje bolest v srdci skrytá
je tajně schovaná
jen rozjasníš svůj úsměv
který mi dennodenně říká
já miluji tě nastotisíckrát.
Autor Chami, 04.02.2014
Přečteno 901x
Tipy 1
Poslední tipující: SmallGeorge
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Nechtěla bys textovat Argemu?

04.02.2014 20:49:35 | Nikotin

jen někdy se mi podaří napsat něco krásného ,neodvažuju se dál takový profík nejsem ,ale děkuju za odezvu.chami

09.02.2014 20:48:18 | Chami

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí