Anotace: Lepší být odmítnutý, než celý život přemýšlet nad tím, jak to mohlo dopadnout, kdyby...
Milovala jsem tě, ale bála jsem se udělat první krok.
Bála jsem se, že to pokazím a přijdu o tebe navždycky.
Pak ale přišel někdo třetí, který neměl strach ukázat svoje city,
bojoval o tebe, dokázal ti dát najevo svojí lásku.
Teď jste spolu šťastní a mně zbyla jen otázka:
„Měla jsem u tebe šanci a promrhala ji?“
Možná ano, možná ne.
Ale až teď vím, že je lepší slyšet NE a být odmítnutá,
než celý život přemýšlet nad tím,
jak to mohlo dopadnout,
kdybych tenkrát nebyla tak zbabělá a alespoň to zkusila
a tvá odpověď byla ANO.
Toto bude asi věčné téma. Máš pravdu ve všem co píšeš. Je jen důležité se z toho poučit. Většinou, ale zamilování se, svazuje nohy i ruce :).. Hodně štěstí do budoucna;)
19.06.2014 20:15:03 | jyrkaa