Magorka

Magorka

Anotace: prooooooč kurva jááá?????

Zlomili srdce tomu co láme,
možná že neprávem, možná že právem.
Dva roky nošení přátelské masky,
dva roky skrývané hluboké lásky.
Po těch dvou letech tlapičku v tlapce,
v přímého muže změnila chlapce.
Vzala mou tvář do svých dlaní
ta holka magorka,
slečna co dřív byla paní
a hlas má jak Zagorka.
V polibku se mnohé skryje,
slova, city, bakterie,
a ten co se stal mým bolem
byl ovlivněn alkoholem.
Láska proradná je děvka
zatemní logickou mysl
teď zklamání a mě praská cévka
i cukr mi na patře zkysl.
Je to můj úděl ta holka magorka,
co má dva psy a hlas jako Zagorka,
zamilován stále do holky bláznivý,
jak je to smutný, tak i pravdivý...
Autor Rejha, 18.09.2014
Přečteno 410x
Tipy 4
Poslední tipující: divoska_jaja, Jort, Frr, AndreaM
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí