Lásky čas

Lásky čas

Anotace: Rok výročí lásky

Rok utekl jako voda,
jak týden se mi zdá.
Láska nás životem provází,
ze všech útrap a nesnází.

Boj o tvou lásku a přízeň,
takový chtíč jak v létě žízeň.
Tak moc o tebe stojím,
vylétl bych do nebeských výšin.

Tak krátký zatím náš společný čas,
však každým rokem budeme svý zas.
Lásku na celý život budeme mít,
tuhle větu ti budu do tvého srdce rýt.
Autor Dany123, 22.11.2014
Přečteno 456x
Tipy 1
Poslední tipující: VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Makej. Každá láska, která se promění v kamarádství tak trochu bolí.

22.11.2014 16:58:06 | VEDz RVAHEs

Přesně.

22.11.2014 17:01:24 | Dany123

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí