Papírová
Anotace: Malý ulepený lístek
Divadlo skryté v noci
Živý tanec hledáme na schodišti
Svět večer vyhraje hvězdy nad Ústím
Duše v městě žije místy
milujeme forbíny, říjen, první kruh, něco...
Stát můžete před očima Paříže
Nikde opět nic
Já zůstávám
Malý ulepený lístek
„Nečekala bych Tě míň.
Papírová“
Přečteno 353x
Tipy 3
Poslední tipující: Lioness, Jort, knihomolka
Komentáře (0)