V koutku Tvých úst

V koutku Tvých úst

Anotace: pro mého!

V koutku Tvých úst, zastavil se čas
žádný hořký slova,
jen sladký vánek z povzdechů Tvých řas

V koutku úst Tvých, schoulelo se přání,
bez výčitek k minulosti,
jen čistá touha, beze zbraní…

v koutku Tvých úst střetnou se naše světy,
líbám Tě,
netřeba slov, ne..už žádné věty..

v koutkách našich úst, tiše Ti slibuji,
že Tvé rty
..jsou ty..
které nejvíce miluji…
Autor Lenny, 16.12.2014
Přečteno 463x
Tipy 6
Poslední tipující: josuatree, adaj, ElaJah
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

co dodat. krása. Já dal ST
... jen jsem se na chvíli zasekl u "na hranici ke Tvým rtům" :D ;)

16.12.2014 22:59:17 | ElaJah

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí