Hluboko ve mě leží tvůj smích

Hluboko ve mě leží tvůj smích

Anotace: Věnováno.... jednomu bláznu který mě má rád :)

Byla bych hloupá zapomenout

(a já ani nechci)

leč zapomnění číhá, pařáty chce zatnout -

- však úsměv tvůj přetrvá, nosím ho v srdci.

 

Tak daleká jsou rána s tvými hlasy

bez tebe soužím se, máčím ve vlastních potocích (slz)

a vzpomínám (jak noc černou měnili jsme v nach)

když mé prsty bloudily při milování tvými vlasy

s vůní hlubokých lesů a chladných tůní

(kam pokaždé se ztrácím)

jak tvé oříškové oči objímají

mou duši když bojím se že zmizí.

 

A i když topím se ve známých vodách

(a ty víš jak mne vyprostit)

někdy hluboko dlouze a nekonečně padám

leč nenechám si pomoci.

 

Miluji tě - jsi to nejdražší co znám!

Autor Adelheidis, 05.03.2015
Přečteno 655x
Tipy 2
Poslední tipující: Rozina, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí