Plamínky

Plamínky

Anotace: s věnováním pro ...

 

V moři slz rozpustím se jistě,

jen čekám, kdy bude to „příště“.

 

Dýchám jen pro Tebe a s Tebou

nohy i duše mě zebou.

 

V noci bdím a ve dne spím,

největším pokladem jseš mým.

 

Jsi Slunce i naděje mého bytí,

bez Tebe smysl ztrácí mé žití.

 

Ač blízko, pořád v dáli,

přeji si, abychom jen společně se smáli.

 

Uschnu tady jak růže květ,

dražší jseš mi než celý svět.

 

Jsi jak voda živá,

vedle Tebe i Eiffelovka, je křivá.

 

Beznaděj je jistá, naděje nejistá,

má láska k Tobě však čistá.

 

Drží mě jen naděje a vzpomínky,

naší lásky plamínky.

 

 

Autor Nespavec, 17.03.2015
Přečteno 452x
Tipy 9
Poslední tipující: Nio, Štířice, knihomolka, ta.cupka., Rozina, Martinecka23, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to se mi líbí. Veršík Jsi jak voda živá, vedle Tebe i Eiffelovka je křivá... je velmi imponující :-)

31.03.2015 21:26:37 | Nio

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí