O kapku víc

O kapku víc

Anotace: .

Jen kapku, o kapku víc touhy
a dokázal bych změnit svět
nedělat jiným slouhy
život by byl sladký,tekoucí med
nedělat ze sebe mouly
nechat rozvíjet svou duši jako mladý květ
a hledat pravdivá slova vůbec jsou-li
a nemyslet na nic jiného než co oči mé vidí právě
TEĎ!
Autor KAZE2, 26.04.2015
Přečteno 337x
Tipy 3
Poslední tipující: Petbab, Frr, MARKO
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí