KAT ASKETA

KAT ASKETA

Anotace: ...

KAT ASKETA

  

Přiťukli jsme si sodovkou

       jsi přece abstinent

na naši promlčenou lásku

v záchvěvu přátelsky laděné dynamiky

slíbili jsme si příměří…

 

       My katolíci

       nedáme hříchu sebemenší šanci!

       Jen žádné dojetí

       zvetšelé romantiky

       je beztak přesycený kontinent

 

…abys mě vzápětí

povodil na provázku

své sebestředné ješitnosti

v popravčím kole

s pro tebe typickou bezelstnou nonšalancí

postupně lámal mi kost za kostí

 

     neřekls ani promiň

 

poté, cos štítivě

       jak se na vegetariána sluší

ze svých bot otřel morek

vyhřezlý z ostatků mé sebeúcty

 

      vždyť kopřivu mráz nespálí

      a rampouchy ji nezebou

      tak jenom jen houšť a větší kapky

                 

Když sis pak u čaje

a avokádového sushi

umýval ruce svěcenou vodou upřímnosti

 

      je vůbec možné

      že sis nevšiml

      jakou spoušť nechals za sebou?

 

https://www.youtube.com/watch?v=NG2Yz7GKZuU

Autor Aida, 03.05.2015
Přečteno 456x
Tipy 16
Poslední tipující: Iva Husárková, Holis, básněnka, enigman, Frr, AndreaM, Amonasr, Jort
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

po sodovce bývá hlad

05.05.2015 20:35:25 | básněnka

Tos přesně trefila! A z milého vegetariána je najednou poživačný kanibal!

06.05.2015 13:23:46 | Aida

ehm je vůbec možné dát dohromady čaj avokádo sushi a svěcenou vodu?...

05.05.2015 18:36:37 | enigman

No jo, když to smícháš, vznikne fariseos consommé - jen mít ten správný recept...

06.05.2015 13:22:02 | Aida

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí