Kdykoli uklízím myšlenky, najdu Tě

Kdykoli uklízím myšlenky, najdu Tě

Anotace: všudypřítomné oči mrkající ze tmy vlasy ledabyle povalují se na koberci...

všudypřítomné oči

mrkající ze tmy


vlasy

ledabyle povalují se

na koberci


mikroskopické kousíčky kůže

ty zbylé

molekuly existence


vířící vzduchem

se zrníčky prachu


kdykoli uklízím myšlenky


najdu

Tě.
Autor Víla, 19.05.2015
Přečteno 359x
Tipy 6
Poslední tipující: Frr, bloodysunset, bogen, callowsick
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí