Listopadová

Listopadová

Anotace: ...

*

*

Nevím jak,
nevím kdy
a nevím vůbec jestli ...

Proto se držím sladké přítomnosti,
i když nevím ani,
zda příští úsvit ponese ještě tvoje jméno

Navzdory tomu však vím,
že listopad už navždy bude mít tvoje oči,
tvoje slova budou znít symfonií všech barev podzimu
a tvoje polibky ponesou vůni tlejícího listí...

I když odejdeš,
tohle po tobě už ve mně navždy zůstane,
má lásko, něžně podzimní ...


*

*
Autor Jana M., 17.11.2015
Přečteno 393x
Tipy 15
Poslední tipující: jitoush, Jasmin de Paris, Frr, enigman, Záklopka, Nikita44, AndreaM, adaj, hanele m., zdenka, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..ale ta je!! přenádherně listopadová:-)ST

17.11.2015 21:23:55 | Nikita44

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí