Její oči

Její oči

Anotace: ...

Ve kvetoucím poli

makových panen

sveden něžným pohledem

tisíce květů tančí

Mozartův menuet

v odstínech bílé

jejich hlavy se kloní.

 

Znám je

v nich šedá snoubí se s modří hlubiny

země ve slunci zelení kvete

vidím v nich krásu

sluneční oblohy

jiskřící hvězdy

v dálce rozeseté.

 

Chtěl bych je (tě) líbat,

Lásko

přivonět

v hlubině tonout

a hvězdám závidět.

 

Chybí(š) mi dívko

tvůj krásný pohled

ukrytý v závoji odloučení

proč jen

čas bez tebe pálí

a vleče se chůzí poražených?

 

Protože …………….

 

Autor Dsmi, 28.06.2016
Přečteno 487x
Tipy 10
Poslední tipující: JSJ, jitoush, Fany, Dreamy, Frr, Kett
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké toužení :-).

28.06.2016 13:01:53 | Fany

nálada jak po máku ... :)

28.06.2016 12:10:00 | Ragnell

Krásný...

28.06.2016 12:09:39 | Kett

Díky všem, ale sjetý nejsem :))

28.06.2016 14:23:38 | Dsmi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí