Pro moji dcerku

Pro moji dcerku

Anotace: Čekání na tebe bylo dlouhé ale vyplatilo se, vzniklo mezi námi pouto silné, které nejkrásnější n...

Čekání na tebe bylo dlouhé
ale vyplatilo se,
vzniklo mezi námi pouto silné,
které nejkrásnější na světě je.

Poprvé pohledět ti do očí,
ach jak nádherné jsou!
A slzy mi tečou z očí,
ona je výtvorem nás dvou.

Každý tvůj krůček vpřed,
dělá mi ohromnou radost,
ačkoli musíš vědět
o jak velkou jde starost.

Žijeme pro sebe,
svět točí se pro nás,
navěky spolu budeme,
nikdo neskazí to nám..
Autor Lubinla96, 28.08.2016
Přečteno 413x
Tipy 7
Poslední tipující: Misha, Iva Husárková, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Překrásné až se mi kvítek v klopě roztočil .

29.08.2016 13:29:14 | klaun

Nejhezčí, nejsilnější, nečistší vyznání jaké může být. Nádherné.

29.08.2016 06:27:26 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí