Nečekej

Nečekej

Anotace: Člověk je jen popletená bytost, která neví, co opravdu chce.

 

Nečekej, že se mezi námi něco změní. 

Když snaha ani vůle už nikde není. 

Nečekej, že se přetrhnu a budu tě chtít.

Nečekej, že mě ještě někdy můžeš mít. 

 

Nechtěla jsem nic z toho, co jsi mi dal. 

Ale vzala jsem si tolik, že jsi se mě bál. 

Doufala jsem, že to, co dávam, stačit bude. 

Ale ty jsi přemýšlel jak mě přechytračit. 

Jak ze mne vytáhnout víc, než mám. 

 

Obral jsi mě o emoce,

ani plakat se mi nechce. 

Obral jsi mě o smysly,

necítím už vůbec nic. 

Obral jsi mě o odvahu,

bojím se jít sama domů. 

Obral jsi mě o světlo,

slunce jakoby zešedlo. 

 

A nejhorší bylo ze všeho,

že jsi myslel, že tě nemám ráda.

Vzdala bych se pro tebe,

i nejlepšího kamaráda. 

Ty jsi ovšem viděl jen,

že stále jen bojujem. 

 

Ale krev byla na tvých rukou,

i když jsi mě nikdy neuhodil.

Ale krev je tam stále,

protože ty jsi ten, kdo mě zabil.  

 

Autor Anagstrema, 20.01.2017
Přečteno 377x
Tipy 3
Poslední tipující: Poetik, DigBallz
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně smutné a smutně pravdivé.
V některých případech...

20.01.2017 20:46:16 | Cappp

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí