Příteli vzdálený... příteli daleko odsud

Příteli vzdálený... příteli daleko odsud

Anotace: Jak dlouho hledáme lásku? Jak dlouho o ni sníme? Jak dlouho měníme sen ve vrásku? Jak dlouho po ní máme žízeň? Jak najdeme ji, když nevíme kde? Jak najdeme ji, když lidem nevěříme?

Dej mi znamení, že tu jsi. Dej mi naději, že můj rozum neblouzní, když o tobě sní.
Dej mi šanci hledat tvou duši. Dej mi moc proměnit vše v hezčí.
Dej mi lásku, anděli vzdálený. Dej mi sen, ze kterého se nebudu chtít probudit.
Dej mi možnost udělat tě šťastným. Podej mi tvou ruku a nechtěj se hned rozejít.
Dej mi mapu k tvému srdci. Zavři oči a jen chvíli sni.
Dívej se ve snech na náš společný osud.
Podej mu ruku i kdyby to byl jen pouhý blud.
Sevři ho pevně k srdci a dej mi znamení, že můj rozum neblouzní, když o tobě sní.
Příteli vzdálený, příteli z mých snů, příteli daleko odsud, daleko od mých můr.
Autor ašari, 21.02.2017
Přečteno 317x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

" cililink "

21.02.2017 15:56:51 | Jin&Jang

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí