Seprané vzpomínky

Seprané vzpomínky

Anotace: Angl. sonet.




Některé vzpomínky časem se opraly
tak jsme je dočista přestali nosit
Celičký svět je jen osudí tomboly 
- my v něm dva setřené losy

Co není na fotkách vůbec se nestalo
pár jich mám v krabici na spodku skříně
Po slůvku "děkuji" říká se "za málo"
a pravda je v jinačím víně

Některé vzpomínky plné jsou bolesti
přesto se vrací jak rozbitá deska
Po kapsách nosíme čtyřlístky pro štěstí
a broušená srdíčka ze skla

Některé vzpomínky odplují v ranní mlze
Jenom čas ukáže zda mě to bude mrzet




Autor Tom Dvořák, 24.02.2017
Přečteno 355x
Tipy 8
Poslední tipující: Cappp, Philogyny1, Luky-33, ZILA78, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty dvě prostřední jsou prima.

24.02.2017 18:55:27 | Luky-33

Díky, pane! Zajímavé, a já myslel, že nejsilnější je právě ta první :)

25.02.2017 09:53:59 | Tom Dvořák

Po obsahové stránce asi ano, ale ten střed mi hladčeji plyne.

25.02.2017 21:12:44 | Luky-33

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí