Spojeni

Spojeni

Anotace: :)

Jsme spojeni
do ohně vrženi
a jen horký dech nás spaluje
zná to jen kdo miluje.

Jsme svoji
v míru i v boji
a tak jak se všechno denně střídá
láska je nejsilnější víra.

Jsme zmateni
do sebe vtaveni
a jak těžce se nám někdy dýchá
osud nám karty divně míchá.

Jsme v zajetí
radost i prokletí
a jak se tomu chceme bránit
své city chceme chránit.

Jsme vzdáleni
a srdcem spřízněni
a když v dálce slunce svítá
moje duše Tvoji vítá.

Jsme sami
touhou svou hnáni
a jak se ženem vlastním stylem
dokud jsme tady, tak tu žijem.
Autor Ďábel sám, 24.02.2017
Přečteno 362x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, Cappp, Frr, Romana Šamanka Ladyloba, ZILA78, Fany
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké :-)!

24.02.2017 16:16:07 | Fany

Souhlas. Hezké.
A první sloka přímo ďábelsky hezká. Samý žár a oheň.

03.03.2017 00:10:10 | Cappp

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí