Anežka

Anežka

Anotace: ___

máš dvě malý půlky

mé oči opustily důlky
máš dvě štíhlá stehna
z té krásy nevím kam 
 
přistála má hlava
 
máš dvě svůdný lýtka
do očí ti koukám zřídka
máš víc krásná prsa
i když venku mrzne
 
není mi kosa
 
jaro tluče 
pěstí na dveře
líbí se mi tvé 
hnědé kadeře
 
lidská říje trvá rok
nejsem její otrok
jsem něžný poetik
pro ostatní 
 
můzou políbené
 
trn v oku
pan problematik
orientovaný jsem jen na ženy
básničku každá chce od Veny
 
jsi nejhezčí 
kamarádka
jsi v lese 
rozkvetlá sněženka
 
tvá duše 
je moc krásná
ještě mnohem krásnější
jsi však zvenka
 
 
 
Autor Stavák, 26.02.2017
Přečteno 269x
Tipy 3
Poslední tipující: ZILA78, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já mám jednu kamarádku a jednoho kamaráda, nevím, jestli jsou nejhezčí, ale určitě nejlepší, pro mne...

26.02.2017 16:24:39 | Philogyny1

Děkuji za návštěvu.

26.02.2017 18:03:12 | Stavák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí