Lásko

Lásko

Anotace: Pro mou lásku tajnou.

Já vždycky si na drsňáka hrála,jednoho dne jsem poněkud roztála.Přišel jsi Ty a vše zlé dostalo diamantu záři,Tvůj úsměv mi neustále před očima září.Zas je noc dlouhá,obrovská touha ve mě je.Já kvůli Tobě několikrát brečela,na kolenou klečela ale na sto procent věděla,že miluji Tebe.Po prvé viděla jsem Tě v září,vzpomínám,doufám,že jednou budou gratulovat k zasnoubení Nám.Vidím Tě furt,pořád a vždy,uvidím Tě asi už navždy.Toho krásného usmívajícího se človíčka,co má ty nejnádhernější očička.Když Tebe vidím,celá se třesu,ani dvě sklenice na místo bez rozbití neodnesu.Doufám,že budu Tvoje nová a nepředběhne mě žádná paní učitelová.

Autor NezNámý, 02.03.2017
Přečteno 377x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí