(30.03.2007) – II.; pátek

(30.03.2007) – II.; pátek

Anotace: Sám si již připadám zcela divně, bez možnosti zření na Tvá líčka, na mne život působí dosti sivně,...

Sbírka: První rok holdu Víle

Sám si již připadám zcela divně,
bez možnosti zření na Tvá líčka,
na mne život působí dosti sivně,
jsi příčinou tlukotu mého srdíčka...

Bez Tebe, má lásko, já jenom stůni,
cítit v nozdrách toužím jen Tvoji vůni...

Mam pocit v nitru stále více,
že není na světě většího blaha,
než s tebou býti v záři svíce,
a držet Tvou tlapku, má drahá...

Bez Tebe, má lásko, já jenom stůni,
cítit v nozdrách toužím jen Tvoji vůni...

Před Tebou já v duchu klečím,
říkali mi že láska je mocná síla,
nevěřil jsem nikdy těmto řečím,
dokuď mi cestu nezkřížila víla...

Bez Tebe, má lásko, já jenom stůni,
cítit v nozdrách toužím jen Tvoji vůni...
Autor Vílin Brouček, 12.03.2017
Přečteno 348x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí