(11.04.2007); středa

(11.04.2007); středa

Anotace: Jsi sladká a jen mi život sladíš, s láskou k Tobě si nevím rady, společnosti svou mi duši hladíš, ...

Sbírka: První rok holdu Víle

Jsi sladká a jen mi život sladíš,
s láskou k Tobě si nevím rady,
společnosti svou mi duši hladíš,
na Tobě nenalézám žádné vady.

Již dávno jsem propadl kouzlu Tvému,
již nejsem ten, kdo poroučí srdci svému…

Ač obklopený černou tmou,
a cítím se zemdlen únavou,
zářnou jsi vzpomínkou mou,
já oslněn jsem krásou Tvou.

Již dávno jsem propadl kouzlu Tvému,
již nejsem ten, kdo poroučí srdci svému…

Jsa láskou poblouzněný k Tobě,
skládám Ti verše ve svitu svíce,
v duši mám nutkání v této době,
pocit, že neopustím Tě nikdy více…

Již dávno jsem propadl kouzlu Tvému,
již nejsem ten, kdo poroučí srdci svému…
Autor Vílin Brouček, 15.03.2017
Přečteno 538x
Tipy 7
Poslední tipující: jitka.svobodova, ZILA78, Cappp
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach milé tuto báseň zříti.

15.03.2017 10:30:51 | Tvořilka Lenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí