Stalo se

Stalo se

Anotace: ...

Stalo se jednoho krásného dne,
že zase spolu na světě jsme.
Stlo se jednoho krásného rána,
že naše minulost byla vymazána,
Stane se snad jedné nádherné noci,
že býti bez sebe nebudem moci.

Bojím se ale strašlivé chvíle,
kdy bude zas černá, namísto bílé...
Autor Křemen, 28.03.2017
Přečteno 315x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, jitka.svobodova, Iva Husárková, kdotoví, Kett, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí