Prvá láska

Prvá láska

Anotace: Šťastný som

Sbírka: Pravdy ľúbosti

PRVÁ LÁSKA

Prvá láska plachá
vábi, mámi, láka
bojazlivá čaká.

Je jak struny huslí
pri dotyku sláka.
Radosť smútkom hustí
i v daždi lejaka.


ŠŤASTNÝ SOM

Šťastný som v tú chvíľu,
keď k srdcu tisnem milú
v krásnych predstavách.

Ona sa ku mne túli
jak včela k včele v úli.
Ja mám zo včiel strach.

Ona šepká milý
nežnou perou víly.
Je to skutočnosť?

Vystriem za ňou ruku
hmatkám prázdno vzduchu.
Snenia úskočnosť.


Anna Vodičková
Autor annav, 28.03.2017
Přečteno 488x
Tipy 5
Poslední tipující: Jin&Jang, Iva Husárková, JSJ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvá tvorba..ach Tvá tvorba...:-* ...

28.03.2017 21:10:35 | Tvořilka Lenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí