Poslední zpověď

Poslední zpověď

Anotace: Jen další náhodná šuplíkovka.

Píšu ti poslední stránku
píšu ti poslední rým.
Zabiješ všechnu mou lásku,
zaženu všechen svůj splín.

Naše krásný tři roky
dětinský chvilky, něžný probuzení
první obtížný zkoušky
a první střízlivění.

7. 2. jedna ráno pamatuješ?
Splněný sny, krásný slova,
neřeklas, že nemiluješ.
Tak zkusme to znova.

Už to nejsme my,
už to není náš svět.
Čím dál smutnější dny,
ve váze zabitý květ.

Dávno vím, že nejsem poslední
pro tebe už jen to nejlepší.
Splňme si další sny,
my nejsme ti nejhorší.
Autor Replast, 23.04.2017
Přečteno 330x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, Jin&Jang, Kapka, Poetik, piťura
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí