Snoubence

Snoubence

Anotace: Chci navštívit síň pochopení.

 
Výplod oné existence sfumata, 
na tváři magický smìch 
v srdci neuhasitelný chtíč, 
po lahodné touze 
nekončícího objetí. 
 
Rezonuje duše tónem blaha,
tón odlišný provazì v melodii prstence
přede přece jinu a jangu snoubence.
 
Tvořící tvorové na steči čepele koroptve řimčící 
na pláži poznání v dunách mořských unáší.  
Potápět se v blahodárné vodě,
nad hladinou křídla rozevřít. 
 
Láskou nechat se vést,
do vesmírných tajemství.
Cesta dobrodružstvím i pádem protkáná,
tkaná tkáňemi bytostných tužeb snů.
Autor MiMiKa, 24.04.2017
Přečteno 467x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, Iva Husárková, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

že by překrývání barevných pocitů v kouřovém oparu?...

05.05.2017 12:19:51 | enigman

Všechno je možné. (:

05.05.2017 13:59:52 | MiMiKa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí