Vděčnost

Vděčnost

Anotace: Léto za dveřmi, květ kolem a emoce na pochodu.

Chtěl jsem zmizet beze stopy
Chtěl jsem drápat pekel stropy
Chtěl jsem roky vodu zanášet kalem
Chtěl jsem na stromě viset se svým žalem

Jenom tys otevřela moje oči
A tak, jako sen do spánku skočí
Přišla jsi bez váhání
Bez varování
Bez čekání
Jako voda do koryta
Vlila ses do mého nitra
Abys navždy mohla zůstat
Abych opět s klidem mohl usínat

Již je tomu málem rok od doby tvého příchodu
Jak s oblibou vzpomínám na tu šťastnou příhodu
Kdy roztavila jsi led v mé duši
(Mé rty na tvých nejvíce ti sluší)
Prsty svými pomalu ryla jsi mou poušť a
Vlasy v mysli vymetala pavučiny, spoušť
Abys došla k mému nitru na dně
A nabrala je do své citlivé dlaně

Nyní to zřejmě tušíš, víš
Že mého vděku se lehce nezbavíš
A mám-li s tebou kráčet peklem
Půjdu rád a s úsměvem
Autor Ravena Lupus, 28.05.2017
Přečteno 400x
Tipy 2
Poslední tipující: Pavel Vlček
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezky napsané.

28.05.2017 18:44:35 | Pavel Vlček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí