Zmizim

Zmizim

Anotace: Asi něco jako nešťastná láska. Jak tuctové.

Dostaň se mi do srdce, do duše
zajeď mi do vlasu a zaryj se do kůže
Prosim, křičim, chci tě teď a tady.
Jsme mladý a trpíme. Hlady?
A po čem jsme hladový? Po sexu?
Nebo po lásce? Ňákym milování?
Vedl sis mě jako nevěst(k)u
a při usínání? Myslel na podvádění!

Že prej “miluju tě”
to je hezký, když ho neudržíš v kalhotech.
Zabiju tě.
jsem cítila, že cítíš po pár...litrech?
A k čemu že potom teda je ta láska, vždyť se chcem jen vlastnit a ovládat.
A na tvářích ta zasraná maska
pokaždý!
Pokaždý, když máme jakoby potřebu se objímat.

Ježiš.
Jo, řekla jsem to!
A je mi u prdele, ze kleju.
a až pujdeš do kostela, pomodli se za sebe.
za to, že tě nenávidim a miluju.
Lásko?
Slyšíš to, jak nevim.
a myslíš, že mě to trápí?
Autor Troškuztracená., 31.10.2017
Přečteno 710x
Tipy 8
Poslední tipující: Stela, Cappp, Frr, piťura, Jan Urban
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je vidět
že to potřebuje
ven
a tady jsi na správném místě
vítej na Literu
:-)

01.11.2017 17:58:33 | piťura

Pokračuj! :)

01.11.2017 09:16:25 | Jurij Iljic

Evidentně tě to trápí. Jinak bys tu nebyla :-). Vítej na Literu.

31.10.2017 23:02:03 | Blazius

Prokouknuta ✔️

01.11.2017 17:49:30 | Troškuztracená.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí