Srnečka a Liška

Srnečka a Liška

Anotace: Platonická láska https://cz.pinterest.com/pin/96545985739891578/

Proč milujeme říkám si,
proč pláčeme říkám si,
proč je láska osamělá?
Proč je teď láska jiná?

Proč se držím při zemi,
proč teď teplo je mi?
Proč mi zima není,
proč ke mě mluví oči jelení?

Proč mě hýčká lištička,
proč ta její upřímná očička?
Proč liška k srnečce vzhlíží,
proč jejich čumáčky se blíží?

Proč je cosi trhá?
Proč je to jen iluze velká?
Proč nad tím tak přemýšlím,
a proč fyzickou lásku neslyším?

Proč čísi srdce buší,
a proč mé srdce jiného slyší?
Proč se stále ohlížím,
a proč osamělou lišku přehlížím?

Proč se pro tu lišku srnka roztrhat nechá,
a proč i tak, je přitažlivost lehká.
Proč duše stále čela na sebe pokládají,
a proč těla tak špatně dotyk přijímají?
Autor Liquid vamp, 06.08.2018
Přečteno 313x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí