Ty jediný TY

Ty jediný TY

Anotace: když se chcete vypsat a nemá to hlavu ani patu... a přesto to tak je...

To ticho mě zabíjí,

když neslyším Tvá slova.

Má mysl se rozbíjí,

už nezvládnu to znova.

 

Poslední myšlenka - na Tebe...

Ty sny, co zdají se mi... necelé...

 

Vysvětlit Ti, co cítím nelze,

čím dál víc propadám své touze,

držet Tě, obejmout, hladit Tě ve vlasech,

líbat Tě, milovat, choulit se k Tobě... naze.

 

Mé srdce je plné lásky k Tobě,

nevyschne, dokud nebudu v hrobě.

Nechci už snižovat co k Tobě cítím,

stejně se i tak do propasti řítím.

 

Vždyť jsi můj miláček, co krásní mi den,

bez Tebe už nechci být ani jeden...

 

Bolí mě na hrudi každý den před spaním,

když večer usínám se slzami bez Tebe.

Snažím se o kontakt svým hloupým psaním,

bojím se, že další mraky zahalí mé nebe.

 

Prosím tě, osude, dopřej mi mou lásku,

NE ale pokud by on neměl být šťastný.

To budu raději mít přes oči pásku

a poroučet svému srdci: "Už vyhasni!".

 

Bolí mě Tvé odmítání, bolí i mlčení...

Pořád však věřím, že jsme si souzeni!

Autor loverose91, 16.08.2018
Přečteno 561x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, ARTeFakty X. Múzy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc dobře znám

27.11.2020 18:10:24 | Anii

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí