Píseň Evelíně

Píseň Evelíně

Anotace: ...

Já ztrácím hlas a ruce se mi třesou,
Kolena rozklepaná už mě neunesou,
Srdce víc buší a hlava se mi točí,
Vždy když pohlédnu do tvých mandlových očí.

Ty oči patří slečně jménem Evelína,
Té úsměv září jak reaktor Temelína.
Já přiznávám a netíží mě vina,
Mně se líbí tahleta a žádná jiná.

//: Evelína - má soví paní ://
Co se mnou udělá to už je čistě na ní.

Když končí den a noční stíny padnou,
Já v hlavě mám zase jen tvou postavu ladnou
Ty sexy křivky zase mému tělu vládnou,
Jó lásko teď už se mi nezbavíš tak snadno.

Když nejsem s tebou no tak těším se až příště
Zase uvidím tě a tvého sviště.
Do ucha zavrníš mi a pak začneš pištět,
Až zase přisaju se na tebe jak klíště.

//: Evelína, má soví paní. ://
Co se mnou udělá to už je čistě na ní.

Ať už nejsem, nebo jsem tvým mužem pravým,
Chtěl jsem ti říct jen to že nejsem přelétavý.
Klidně si myslí že nejsem duševně zdravý,
Ale mě to s tebou ty má sovo,
Ráno, večer, v noci, poo,
Doma, venku neustále,
Na posedu a tak dále.
Baví, jó prostě baví.

//: Tak Evelíno čeho se bojíš ://
Mám s tebou kříž ale ty mi za to stojíš.
//: Evelína má soví paní ://
Co se mnou udělá to už je čistě na ní
Autor Rejha, 28.09.2018
Přečteno 349x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka, Bartika
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí