Kde si?

Kde si?

Anotace: Další báseň

Sbírka: Lásky čas

Lásko má, proč se skrýváš?
Co jsem ti udělal? Co proti mě máš?
Vím že nejsem princ krásný,
ani jak Herkules statný.
Nemám bohatství králů,
nejsem mistr bálů.
Jediné co mám, je srdce své,
Pumpa lásky a krve.
Oči pro lásku,
Chtějí vidět jen tu krásku.
Rty neposedné,
toužící po lásce jemné.
Ruce prázdné,
však pro lásku byly by pevné.
Vlasy osamělé,
jak kotě, touží po doteku ruky tvé.

Věrnost a lásku, to ti slíbiti můžem,
když srdci tvém, jsem.
Ano, oči taky neposedné jsou,
však vždy budou hledat krásu tvou.
Ano směji se spoustu blbým věcem,
Když vím že tu s tebou jsem.
Tak se ptám,
kde tě mám?
Proč jsem sám?
Co za chyby mám?

Nikdo není dokonalý,
ale já že bych byl až tak špatný.
Autor Discord, 09.01.2019
Přečteno 504x
Tipy 4
Poslední tipující: o3_gambit, Druid, Kapka, clarysa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pobavilo mne "touží po doteku tuky tvé", to je panečku vyznání! :D Rým láska-páska by se měl zakázat.

09.01.2019 12:00:12 | tall&curly

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí