Anotace: Lze samota definovat? Je to, když máte všechno jedno, nebo když vám je všechno jedno?
Nenošený šaty
leží mi ve skříni
schovaný na zvláštní příležitost
rtěnce už vypršelo datum expirace
pořád stejně rudá a neslíbatelná
boty na podpatku
aby byl důvod mi nabídnout rámě
dámě – nedá mě
sytě barevné vzpomínky
visí na zdi
a jsou vybledlejší než jejich černobílé odlesky
na bílé zdi
uschlá kytka ve váze
už dávno nevoní lesem, touhou, nadějí
ale přesto při dotyku píchne
– a to nemá trny
nástěnka mých poslepovaných střípků
chvil, co byly a už se nevrátí
jako výstavka radostí, které vyprchaly
působí zbytečně
zoufale
a osiřele
priority máme každý svý
a když se na chvíli potkaj
... tomu se říká štěstí