Toi et moi

Toi et moi

Anotace: Další báseň pokus ve francouzštině pokus č.2

Sbírka: Lásky čas

Elle est formidable
elle est admirable
je t'adore
mon amour
tu danses avec la pluie
Je suis le prince de la nuit
toi princesse du jour
Je veux être pour toujours
comment la lune et le soleil
nous ne quitterons jamais le ciel
Autor Discord, 28.01.2019
Přečteno 516x
Tipy 1
Poslední tipující: Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí